Resultaat 1–16 van de 22 resultaten wordt getoond

Delfts blauw espressokopje

6,95

Een prachtig delfts blauw espressokopje met een omvang van 5,5 cm, een inhoud van 100 ml en een hoogte van 7,5 cm. Dit chique delfts blauwe espressokopje is onderdeel van de serie Blauw Bloesem, ontworpen door Debbie Wijskamp. Een perfect Hollands geschenk met een luxe uitstraling of een perfecte aanvulling in uw eigen servieskast.
DIT SERVIES IS VAATWASSER-, MAGNETRON- EN OVENBESTENDIG.

Delfts blauw gebaksbordje

12,95

Een prachtig delfts blauw gebaksschoteltje met als formaat een hoogte van 2,5 cm en een omvang van 15,5 cm. Dit prachtige gebaksschoteltje is onderdeel van de serie Blauw Bloesem, ontworpen door Debbie Wijskamp. Een perfect Hollands geschenk met een luxe uitstraling of een perfecte aanvulling in uw eigen servieskast.
DIT SERVIES IS VAATWASSER-, MAGNETRON- EN OVENBESTENDIG.

Delfts blauw schaaltje large

21,95

Een prachtig delfts blauw schaaltje met een omvang van 16 cm, een inhoud van 650 ml en een hoogte van 7 cm. Dit schaaltje kan worden gebruikt als soepkom, ontbijtschaal of saladekom. Dit chique delfts blauwe schaaltje is onderdeel van de serie Blauw Bloesem, ontworpen door Debbie Wijskamp. Een perfect Hollands geschenk met een luxe uitstraling of een perfecte aanvulling in uw eigen servieskast.
DIT SERVIES IS VAATWASSER-, MAGNETRON- EN OVENBESTENDIG.

Delfts blauw schaaltje medium

11,95

Een prachtig delfts blauw schaaltje met een omvang van 11 cm, een inhoud van 175 ml en een hoogte van 5 cm. Dit schaaltje kan worden gebruikt als ontbijtschaaltje of als schaaltje voor het serveren van lekkere hapjes of nootjes. Dit chique delfts blauwe schaaltje is onderdeel van de serie Blauw Bloesem, ontworpen door Debbie Wijskamp. Een perfect Hollands geschenk met een luxe uitstraling of een perfecte aanvulling in uw eigen servieskast.
DIT SERVIES IS VAATWASSER-, MAGNETRON- EN OVENBESTENDIG.

Delfts blauw schaaltje small

7,95

Een prachtig delfts blauw schaaltje met een omvang van 8 cm, een inhoud van 75 ml en een hoogte van 3,5 cm. Dit schaaltje kan worden gebruikt als dipschaaltje of als schaaltje voor het serveren van lekkere hapjes of nootjes. Dit chique delfts blauwe schaaltje is onderdeel van de serie Blauw Bloesem, ontworpen door Debbie Wijskamp. Een perfect Hollands geschenk met een luxe uitstraling of een perfecte aanvulling in uw eigen servieskast.
DIT SERVIES IS VAATWASSER-, MAGNETRON- EN OVENBESTENDIG.

Doosje bonbons 250gr

8,95

Een mix van fameuze bouchées en bonbons in de smaken wit, melk en puur. Bij uw bestelling kunt u aangeven welke smaak uw voorkeur heeft, zodat hier rekening mee wordt gehouden. Het doosje bevat ca. 250 gram aan bonbons, dit zijn ongeveer 12 bonbons.

Easter box

12,95

Box met 6 versgebakken stroopwafels in het thema van Pasen. Voor de verzending wordt gebruik gemaakt van speciaal verpakkingsmateriaal om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De bestellingen worden de dag na de bestelling verzonden. Let op; de box wordt bezorgd zonder bloemen.

Easter bunny stroopwafel

4,95

Een stroopwafel in de vorm van een paashaas met luxe Pasen toppings. Voor de verzending wordt gebruik gemaakt van speciaal verpakkingsmateriaal om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De bestellingen worden de dag na de bestelling verzonden.

Glutenfree and lactosefree stroopwafels

4,95

Een pakje met 7 vers gebakken gluten- en lactosevrije stroopwafels. De stroopwafels worden in een aparte bakkerij gebakken zodat er geen kruisbestemmetingen optreden. De stroopwafels zijn derhalve gluten- en lactosevrij. De stroopwafels hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopwafel likeur

12,95

Ambachtelijk gemaakte stroopwafel likeur van echte stroopwafels in een fles van 700 ml. Zeer verfijnd van smaak. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Valentine stroopwafel heart

4,95

Een versgebakken stroopwafel in de vorm van een hart. Het hart is versierd met ruby chocolade en luxe valentijn toppings. Een perfect cadeau voor valentijn voor een geliefde die gek is op zoetigheid! De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopwafels 10 pcs

3,95

Een pakje met 10 vers gebakken stroopwafels. De stroopwafels hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopwafels 15 mini’s

3,95
Een pakje met 15 vers gebakken mini stroopwafels. De stroopwafels hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Box of 6 mini stroopwafels

9,00
Doosje met 6 versgebakken mini stroopwafels met toppings naar keuze. De keuze bestaat uit 6 verschillende soorten mini stroopwafels. Voor de verzending is elke stroopwafel apart verpakt en wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Box of 6 junior stroopwafels

12,95

Doosje met 6 versgebakken stroopwafels met toppings naar keuze. De keuze bestaat uit 6 verschillende soorten stroopwafels. Voor de verzending is elke stroopwafel apart verpakt en wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopkoeken 7 pcs

3,95
Een pakje met 7 vers gebakken stroopkoeken. De stroopkoeken hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.