Resultaat 1–16 van de 19 resultaten wordt getoond

Kruidnoten

2,95
Een zakje met 150 gram aan ambachtelijk gebakken kruidnoten. De kruidnoten zijn houdbaar tot eind december. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Sinterklaas box

10,00

Doosje van 4 versgebakken stroopwafels met Sinterklaas toppings. Voor de verzending worden de stroopwafels apart verpakt en wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De bestellingen worden de dag na de bestelling verzonden.

Sinterklaas brievenbuspakketje

6,00

Een Sinterklaas pakketje dat kan in de brievenbus. Het pakketje bestaat uit een zakje verse kruidnoten en een stroopwafel met sinterklaas topping. Inclusief brievenbusverzending kost het pakketje 10 euro.

Speculaas stroopwafels 10 pcs

3,95
Een pakje met 10 vers gebakken speculaas stroopwafels. De stroopwafels hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopwafels 10 pcs

3,95

Een pakje met 10 vers gebakken stroopwafels. De stroopwafels hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopwafels 15 mini’s

3,95
Een pakje met 15 vers gebakken mini stroopwafels. De stroopwafels hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Box of 6 mini stroopwafels

9,00
Doosje met 6 versgebakken mini stroopwafels met toppings naar keuze. De keuze bestaat uit 6 verschillende soorten mini stroopwafels. Voor de verzending is elke stroopwafel apart verpakt en wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Box of 6 junior stroopwafels

12,95

Doosje met 6 versgebakken stroopwafels met toppings naar keuze. De keuze bestaat uit 6 verschillende soorten stroopwafels. Voor de verzending is elke stroopwafel apart verpakt en wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopkoeken 7 pcs

3,95
Een pakje met 7 vers gebakken stroopkoeken. De stroopkoeken hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Chocolate truffels 12 pcs

4,95
Een doosje met 12 delicious chocolade truffels. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Chocolate bar with topping

3,95
Zelfgemaakte chocoladerepen met topping naar keuze. De chocoladerepen hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 6 maanden. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en goed aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

New born stroopwafels 6 junior stroopwafels

12,95
Doosje met 6 junior stroopwafels met blauwe en/of roze muisjes. Voor de verzending worden de stroopwafels apart verpakt en wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

New born stroopwafels 6 mini stroopwafels

9,00
Doosje met 6 junior stroopwafels met blauwe en/of roze muisjes. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Traktatie 20 junior stroopwafels

39,95
Doosjes met totaal 20 stroopwafels met toppings naar keuze. Voor de verzending worden alle stroopwafels apart verpakt en wordt gebruik gemaakt van speciaal verpakkingsmateriaal om ervoor te zorgen dat alle vers en goed aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Tin can with stroopwafels 10 pcs

9,95
Delfsblauw blik met 10 versgebakken stroopwafels. De stroopwafels hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. Voor de verzending wordt gebruik gemaakt van speciaal verpakkingsmateriaal om ervoor te zorgen dat alles vers en goed aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Nougat bar

3,95
Een heerlijke zachte nougat reep. Voor de verzending wordt gebruik gemaakt van speciaal verpakkingsmateriaal om ervoor te zorgen dat alles vers en goed aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.