Resultaat 1–16 van de 19 resultaten wordt getoond

Father’s day box

12,95

Box met 6 versgebakken stroopwafels voor Vaderdag. Voor de verzending wordt gebruik gemaakt van speciaal verpakkingsmateriaal om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De bestellingen worden de dag na de bestelling verzonden.

Father’s day deal

25,00

Is jouw daddy (to be) ook zo gek op stroopwafels? Met deze vaderdag deal krijg je een doosje met 6 versgebakken stroopwafels in het theme van Vaderdag, stroopwafel likeur en een pakje mini stroopwafels. Voor de verzending wordt gebruik gemaakt van speciaal verpakkingsmateriaal om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De bestellingen worden de dag na de bestelling verzonden.

Glutenfree and lactosefree stroopwafels

4,95

Een pakje met 7 vers gebakken gluten- en lactosevrije stroopwafels. De stroopwafels worden in een aparte bakkerij gebakken zodat er geen kruisbestemmetingen optreden. De stroopwafels zijn derhalve gluten- en lactosevrij. De stroopwafels hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopwafel likeur

12,95

Ambachtelijk gemaakte stroopwafel likeur van echte stroopwafels in een fles van 700 ml. Zeer verfijnd van smaak. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Valentine stroopwafel heart

4,95

Een versgebakken stroopwafel in de vorm van een hart. Het hart is versierd met ruby chocolade en luxe valentijn toppings. Een perfect cadeau voor valentijn voor een geliefde die gek is op zoetigheid! De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopwafels 10 pcs

3,95

Een pakje met 10 vers gebakken stroopwafels. De stroopwafels hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopwafels 15 mini’s

3,95
Een pakje met 15 vers gebakken mini stroopwafels. De stroopwafels hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Box of 6 mini stroopwafels

9,00
Doosje met 6 versgebakken mini stroopwafels met toppings naar keuze. De keuze bestaat uit 6 verschillende soorten mini stroopwafels. Voor de verzending is elke stroopwafel apart verpakt en wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Box of 6 junior stroopwafels

12,95

Doosje met 6 versgebakken stroopwafels met toppings naar keuze. De keuze bestaat uit 6 verschillende soorten stroopwafels. Voor de verzending is elke stroopwafel apart verpakt en wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopkoeken 7 pcs

3,95
Een pakje met 7 vers gebakken stroopkoeken. De stroopkoeken hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Chocolate truffels 12 pcs

4,95
Een doosje met 12 delicious chocolade truffels. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Chocolate bar with topping

3,95
Zelfgemaakte chocoladerepen met topping naar keuze. De chocoladerepen hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 6 maanden. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en goed aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

New born stroopwafels 6 junior stroopwafels

12,95
Doosje met 6 junior stroopwafels met blauwe en/of roze muisjes. Voor de verzending worden de stroopwafels apart verpakt en wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

New born stroopwafels 6 mini stroopwafels

9,00
Doosje met 6 junior stroopwafels met blauwe en/of roze muisjes. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Traktatie 20 junior stroopwafels

39,95
Doosjes met totaal 20 stroopwafels met toppings naar keuze. Voor de verzending worden alle stroopwafels apart verpakt en wordt gebruik gemaakt van speciaal verpakkingsmateriaal om ervoor te zorgen dat alle vers en goed aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Tin can with stroopwafels 10 pcs

9,95
Delfsblauw blik met 10 versgebakken stroopwafels. De stroopwafels hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. Voor de verzending wordt gebruik gemaakt van speciaal verpakkingsmateriaal om ervoor te zorgen dat alles vers en goed aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.