Resultaat 1–16 van de 22 resultaten wordt getoond

Glutenfree and lactosefree stroopwafels

4,95

Een pakje met 7 vers gebakken gluten- en lactosevrije stroopwafels. De stroopwafels worden in een aparte bakkerij gebakken zodat er geen kruisbestemmetingen optreden. De stroopwafels zijn derhalve gluten- en lactosevrij. De stroopwafels hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Halloween box

12,95

Box met 6 versgebakken stroopwafels in het thema Halloween. Voor de verzending wordt gebruik gemaakt van speciaal verpakkingsmateriaal om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De bestellingen worden de dag na de bestelling verzonden.

Sinterklaas stroopwafels

12,95

Box met 6 versgebakken stroopwafels in het thema van Sinterklaas. Voor de verzending wordt gebruik gemaakt van speciaal verpakkingsmateriaal om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De bestellingen worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopwafel kruidnoten

4,95

Een zak met 200 gram versgebakken kruidnoten in de smaak stroopwafel. De versgebakken kruidnoten zijn omhuld in een laagje Belgische chocolade met de heerlijke smaak van echte stroopwafel. Bestellingen worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopwafel likeur

12,95

Ambachtelijk gemaakte stroopwafel likeur van echte stroopwafels in een fles van 700 ml. Zeer verfijnd van smaak. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopwafels 10 pcs van Sint

3,95

Een pakje met 10 vers gebakken stroopwafels van Sint. Het pakje is afgemaakt met rood lint ‘van Sint’. De stroopwafels hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopwafels 15 mini’s van Sint

3,95

Een pakje met 15 vers gebakken mini stroopwafels van Sint. Het pakje is gestrikt met rood lint van Sint. De stroopwafels hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopwafels 10 pcs

3,95

Een pakje met 10 vers gebakken stroopwafels. De stroopwafels hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopwafels 15 mini’s

3,95
Een pakje met 15 vers gebakken mini stroopwafels. De stroopwafels hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Box of 6 mini stroopwafels

9,00
Doosje met 6 versgebakken mini stroopwafels met toppings naar keuze. De keuze bestaat uit 6 verschillende soorten mini stroopwafels. Voor de verzending is elke stroopwafel apart verpakt en wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Box of 6 junior stroopwafels

12,95

Doosje met 6 versgebakken stroopwafels met toppings naar keuze. De keuze bestaat uit 6 verschillende soorten stroopwafels. Voor de verzending is elke stroopwafel apart verpakt en wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopkoeken 7 pcs

3,95
Een pakje met 7 vers gebakken stroopkoeken. De stroopkoeken hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Chocolate truffels 12 pcs

4,95
Een doosje met 12 delicious chocolade truffels. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Chocolate bar with topping

3,95
Zelfgemaakte chocoladerepen met topping naar keuze. De chocoladerepen hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 6 maanden. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en goed aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

New born stroopwafels 6 junior stroopwafels

12,95
Doosje met 6 junior stroopwafels met blauwe en/of roze muisjes. Voor de verzending worden de stroopwafels apart verpakt en wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.