Toont alle 16 resultaten

Valentine box

12,95

Is jouw valentijn een echte zoetekauw? Wij hebben het perfecte cadeau: een doosje met 6 versgebakken stroopwafels met Valentijn toppings. Voor de verzending is elke stroopwafel apart verpakt en wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.
Let op! De rozenblaadjes zijn slechts toegevoegd voor de foto en behoren niet tot de box.

Valentine stroopwafel heart

4,95

Een versgebakken stroopwafel in de vorm van een hart. Het hart is versierd met ruby chocolade en luxe valentijn toppings. Een perfect cadeau voor valentijn voor een geliefde die gek is op zoetigheid! De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopwafels 10 pcs

3,95

Een pakje met 10 vers gebakken stroopwafels. De stroopwafels hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopwafels 15 mini’s

3,95
Een pakje met 15 vers gebakken mini stroopwafels. De stroopwafels hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Box of 6 mini stroopwafels

9,00
Doosje met 6 versgebakken mini stroopwafels met toppings naar keuze. De keuze bestaat uit 6 verschillende soorten mini stroopwafels. Voor de verzending is elke stroopwafel apart verpakt en wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Box of 6 junior stroopwafels

12,95

Doosje met 6 versgebakken stroopwafels met toppings naar keuze. De keuze bestaat uit 6 verschillende soorten stroopwafels. Voor de verzending is elke stroopwafel apart verpakt en wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopkoeken 7 pcs

3,95
Een pakje met 7 vers gebakken stroopkoeken. De stroopkoeken hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Chocolate truffels 12 pcs

4,95
Een doosje met 12 delicious chocolade truffels. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Chocolate bar with topping

3,95
Zelfgemaakte chocoladerepen met topping naar keuze. De chocoladerepen hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 6 maanden. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en goed aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

New born stroopwafels 6 junior stroopwafels

12,95
Doosje met 6 junior stroopwafels met blauwe en/of roze muisjes. Voor de verzending worden de stroopwafels apart verpakt en wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

New born stroopwafels 6 mini stroopwafels

9,00
Doosje met 6 junior stroopwafels met blauwe en/of roze muisjes. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Traktatie 20 junior stroopwafels

39,95
Doosjes met totaal 20 stroopwafels met toppings naar keuze. Voor de verzending worden alle stroopwafels apart verpakt en wordt gebruik gemaakt van speciaal verpakkingsmateriaal om ervoor te zorgen dat alle vers en goed aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Tin can with stroopwafels 10 pcs

9,95
Delfsblauw blik met 10 versgebakken stroopwafels. De stroopwafels hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. Voor de verzending wordt gebruik gemaakt van speciaal verpakkingsmateriaal om ervoor te zorgen dat alles vers en goed aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Nougat bar

3,95
Een heerlijke zachte nougat reep. Voor de verzending wordt gebruik gemaakt van speciaal verpakkingsmateriaal om ervoor te zorgen dat alles vers en goed aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Chocolate bar without topping

3,50
Zelfgemaakte chocoladerepen zonder topping. De chocoladerepen hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 6 maanden. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en goed aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Didi’s relation gift box

27,25

Didi’s cadeaupakket met de volgende producten: zak giraffe coffee, 5 JING thee, een pakje met 10 stroopwafels, een pakje met 15 mini stroopwafels, twee chocolade repen en een nougat reep. De stroopwafels hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. De overige producten hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 maanden.