Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

Easter box

12,95

Doosje met 6 versgebakken stroopwafels in het thema Pasen. Voor de verzending wordt gebruik gemaakt van speciaal verpakkingsmateriaal om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Glutenfree and lactosefree stroopwafels

4,95

Een pakje met 7 vers gebakken gluten- en lactosevrije stroopwafels. De stroopwafels worden in een aparte bakkerij gebakken zodat er geen kruisbestemmetingen optreden. De stroopwafels zijn derhalve gluten- en lactosevrij. De stroopwafels hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Kingsday box

12,95

Box met 6 versgebakken stroopwafels in het thema van Koningsdag. Voor de verzending wordt gebruik gemaakt van speciaal verpakkingsmateriaal om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De bestellingen worden de dag na de bestelling verzonden.

Paashaas stroopwafel

4,95

Een versgebakken stroopwafel in de vorm van een paashaas. De paashaas is versierd met toppings in het thema van Pasen. Een perfect cadeau of leuk voor bij een paasbrunch. De bestellingen worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopwafel likeur

12,95

Ambachtelijk gemaakte stroopwafel likeur van echte stroopwafels in een fles van 700 ml. Zeer verfijnd van smaak. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Valentine box

12,95

Is jouw valentijn een echte zoetekauw? Wij hebben het perfecte cadeau: een doosje met 6 versgebakken stroopwafels met Valentijn toppings. Voor de verzending is elke stroopwafel apart verpakt en wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.
Let op! De rozenblaadjes zijn slechts toegevoegd voor de foto en behoren niet tot de box.

Valentine stroopwafel heart

4,95

Een versgebakken stroopwafel in de vorm van een hart. Het hart is versierd met ruby chocolade en luxe valentijn toppings. Een perfect cadeau voor valentijn voor een geliefde die gek is op zoetigheid! De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopwafels 10 pcs

3,95

Een pakje met 10 vers gebakken stroopwafels. De stroopwafels hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopwafels 15 mini’s

3,95
Een pakje met 15 vers gebakken mini stroopwafels. De stroopwafels hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Box of 6 mini stroopwafels

9,00
Doosje met 6 versgebakken mini stroopwafels met toppings naar keuze. De keuze bestaat uit 6 verschillende soorten mini stroopwafels. Voor de verzending is elke stroopwafel apart verpakt en wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Box of 6 junior stroopwafels

12,95

Doosje met 6 versgebakken stroopwafels met toppings naar keuze. De keuze bestaat uit 6 verschillende soorten stroopwafels. Voor de verzending is elke stroopwafel apart verpakt en wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Stroopkoeken 7 pcs

3,95
Een pakje met 7 vers gebakken stroopkoeken. De stroopkoeken hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 4 weken. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Chocolate truffels 12 pcs

4,95
Een doosje met 12 delicious chocolade truffels. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

Chocolate bar with topping

3,95
Zelfgemaakte chocoladerepen met topping naar keuze. De chocoladerepen hebben doorgaans een houdbaarheidsdatum van 6 maanden. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en goed aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

New born stroopwafels 6 junior stroopwafels

12,95
Doosje met 6 junior stroopwafels met blauwe en/of roze muisjes. Voor de verzending worden de stroopwafels apart verpakt en wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.

New born stroopwafels 6 mini stroopwafels

9,00
Doosje met 6 junior stroopwafels met blauwe en/of roze muisjes. Voor de verzending wordt speciaal verpakkingsmateriaal gebruikt om ervoor te zorgen dat alles vers en heel aankomt. De pakketten worden de dag na de bestelling verzonden.